Sastojak
2 l vode zagrijati na 55°C u kotlu
Alkohol
doliti 9 l kvalitetnog bijelog vina
Sastojak
dodati 1,5 kg šećera / 1 kg šećera i 300 g meda
Stir
miješati dok se šećer ne rastopi
Sastojak
dodati 1 jušnu žlicu Botanica klinčića
dodati 3-4 jušne žlice Botanica mulled wine mix
Sok
3-4 naranče iscijediti i ubaciti u kotao iscijeđene polovice
3-4 limuna iscijediti i ubaciti u kotao iscijeđene polovice
Sastojak
dodati 2-3 vrećice čaja od mente ili kamilice
Stir
umiješati sve i ostaviti sat vremena da odstoji
Strain
cjedilom pokupiti sve prethodno ubačene sastojke
Ekstra
pojačati temperaturu na 70°C
Alkohol
uliti 1 l Roner Williams viljamovke
Ekstra
*recept je rađen za kotao od 15 litara, za drugačiju litražu proporcionalno prilagodite recept