Začin

Pašta – Vege Carbonara

Sastojci:


Priprema:

  1. Stavite kuhati vodu za tjesteninu, te ju posolite.
  2. U odvojenu wok tavu dodajte maslinovo ulje, te zagrijte.
  3. U odvojenu zdjelu dodajte pecorino romano sira, parmezana, 1 jaje, sol, papar i Botanica tzatziki začin. Sve dobro promiješajte i stavite sa strane.
  4. Narežite mladog luka i šparoge na sitno, te dodajte u wok tavu.
  5. Kad voda zakuha, dodajte tagliatelle u vodu, te kuhajte koliko je naznačeno na pakiranju. Vodu od kuhanja tjestenine sačuvajte.
  6. U wok dodajte bijelo vino i prokuhajte ga dok ne ispari.
  7. Kada je tjestenina gotova dodajte ju u zdjelu gdje se nalaze pecorino sir, parmezan, jaje, sol papar i Botanica tzatziki začin.
  8. Dobro sve promiješajte, te dok miješate dodajte šparoge i luk.
  9. U plitak tanjur servirajte sve zajedno, te za kraj dodajte listiće parmezana i Botanica čili vlasi.


Dobar tek!

Također pogledajte

Cold bites

Pogledaj priču

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 300 kn

*vrijedi samo za dostave unutar EU

VIDI PROIZVODE