Začin

Pumpkin cheesecake

Sastojci za podlogu:

  • 150g McVities keksa
  • 40g maslaca

Sastojci za kremu:

  • 500g krem sira
  • 75g šećera
  • 3 jaja
  • ½ žličice mljevenog cimeta
  • prstohvat mljevenog klinčića
  • prstohvat mljevenog muškatnog oraščića
  • 300g kiselog vrhnja
  • 40g burbon šećera
  • 200g bučinog pirea

Za početak bit će vam potreban kalup fi - veličine 20 cm.
Prvo buču rasijecite, zamotajte u foliju i stavite peći u pećnicu na 20 minuta, 180 stupnjeva ili dok ne omekša pod folijom.

Postupak za podlogu:

    1. McVities kekse sameljite.
    2. Maslac rastopite te dodajte smrvljene kekse i miješajte dok ne dobijete homogenu masu.
    3. Smjesu utisnite u kalup.

    Postupak za kremu:

    1. Izmiksajte sir i šećer.
    2. u smjesu dodajte jaja i začine.
    3. Dodajte buču i sve skupa još jednom izmiksajte dok ne dobijete sjedinjenu smjesu.
    4. Stavite u kalup, gdje ste prethodno stavili podlogu i pecite cca 25 minuta na 165 stupnjeva.
    5. Kada je gotovo, pomiješajte 300g kiselog vrhnja sa 40g burbon šećera i pospite po pečenom sloju.
    6. Pustite da se ohladi te ukrasite Botanica dehidriranom jabukom.




    Također pogledajte

    Strawberry cocktail

    Pogledaj priču

    BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 300 kn

    *vrijedi samo za dostave unutar EU

    VIDI PROIZVODE