Menu
Jezik
hr
en
hr
de
it
Jezik
hr
en
hr
de
it
Naslovnica
Proizvodi
+
Svi proizvodi
Začini u rinfuzi
Suhi začini
Dehidrati
Začini za hranu
Topp'd posipi
Proizvodi
Kokteli
Blog
Začini u rinfuzi
Suhi začini
Dehidrati
Začini za hranu
Topp'd posipi
Pregled košarice
Začin
Pumpkin cheesecake
Sastojci za podlogu:
150g McVities keksa
40g maslaca
Sastojci za kremu:
500g krem sira
75g šećera
3 jaja
½ žličice mljevenog cimeta
prstohvat mljevenog klinčića
prstohvat mljevenog muškatnog oraščića
300g kiselog vrhnja
40g burbon šećera
200g bučinog pirea
Za početak bit će vam potreban kalup fi - veličine 20 cm.
Prvo buču rasijecite, zamotajte u foliju i stavite peći u pećnicu na 20 minuta, 180 stupnjeva ili dok ne omekša pod folijom.
Postupak za podlogu:
McVities kekse sameljite.
Maslac rastopite te dodajte smrvljene kekse i miješajte dok ne dobijete homogenu masu.
Smjesu utisnite u kalup.
Postupak za kremu:
Izmiksajte sir i šećer.
u smjesu dodajte jaja i začine.
Dodajte buču i sve skupa još jednom izmiksajte dok ne dobijete sjedinjenu smjesu.
Stavite u kalup, gdje ste prethodno stavili podlogu i pecite cca 25 minuta na 165 stupnjeva.
Kada je gotovo, pomiješajte 300g kiselog vrhnja sa 40g burbon šećera i pospite po pečenom sloju.
Pustite da se ohladi te ukrasite
Botanica dehidriranom jabukom.
Također pogledajte
Strawberry cocktail
Pogledaj priču
BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 40 €
*vrijedi samo za dostave unutar EU
VIDI PROIZVODE