Dostava

UVJETI DOSTAVE I ISPORUKE

 

Narudžbe putem Internet stranice moguće je zaprimiti svakim danom od 0-24h, a dostava se vrši putem partnerske dostavne službe.

 

Sve uredne narudžbe zaprimljene radnim danom (ponedjeljak – petak) bit će obrađene isti radni dan, a pošiljka će biti dostavljena najkasnije u roku od 2-5 radnih dana. Za uredne narudžbe zaprimljene subotom, nedjeljom i državnim blagdanima  pošiljka će biti dostavljena najkasnije u roku 7 radnih dana. Navedeno vrijedi za dostavu u kontinentalni dio Republike Hrvatske. Rok dostave naručenih pošiljki na otoke i inozemstvo ovisi o specifičnostima transporta na navedene lokacije.

 

Dostava proizvoda moguća je unutar područja Republike Hrvatske i zemalja članica Europskog gospodarskog prostra (EEA). Neki od proizvoda neće moći biti dostavljeni u sve zemlje, zbog specifičnih uvoznih i carinskih zakonskih odredbi pojedinih zemalja. Sukladno tome, korisniku će se prikazati obavijest prilikom kreiranja narudžbe, a prije zaključenja iste i izvršenja plaćanja.

 

Preuzimanje pošiljke

 

Ukoliko korisnik ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti pošiljku bez valjanog razloga, Perscripta zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 40 €

*vrijedi samo za dostave unutar EU

VIDI PROIZVODE