Začin

Risotto cikla i fetta sir

Sastojci:




  1. Priprema:
    1. U tavi zagrijte maslinovo ulje te dodajte Botanica Ljutiku, Botanica Ružmarin i luk.
    2. Kada luk pozlati, dodajte arborio rižu te pecite dok i ona ne poprimi zlatnu boju.
    3. U međuvremenu ciklu narežite na četvrtine.
    4. Kada je rižoto pozlatio dodajte ciklu i sok od cikle te promiješajte rižoto.
    5. Kako rižoto bude upijao tekućinu tako dodavajte vodu u tavu.
    6. Kušajte rižoto kako bi ste znali kada ste blizu al dente tvrdoće riže.
    7. Kada je rižoto pri kraju, maknite ga s vatre te dodajte maslac i pecorino sir.
    8. Minutu-dvije miješajte rižoto kako bi se svi sastojci dobro povezali.
    9. Pustite rižoto da malo odstoji te ga onda servirajte na tanjur, dodajte feta sir te kefir za svježinu.
    10. Za kraj dodajte Topp’d začin kao završni detalj te malo luka.


    Dobar tek!

Također pogledajte

Tjestenina s gljivama

Pogledaj priču

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 300 kn

*vrijedi samo za dostave unutar EU

VIDI PROIZVODE