Menu
Jezik
hr
en
hr
de
it
Jezik
hr
en
hr
de
it
Naslovnica
Proizvodi
+
Svi proizvodi
Začini u rinfuzi
Suhi začini
Dehidrati
Začini za hranu
Liofilizirano voće
Proizvodi
Kokteli
Blog
Začini u rinfuzi
Suhi začini
Dehidrati
Začini za hranu
Liofilizirano voće
Pregled košarice
Začin
Risotto cikla i fetta sir
Sastojci:
200 gr arborio riže
1 mladi luk
1 mladi češnjak
100 gr cikle
50 ml soka od cikle
100 gr feta sira
2 jušne žlice maslinovog ulja
50 gr maslaca
50 gr parmezana
Sol
Papar
Botanica Ružmarin
Botanica Ljutika
Topp’d sa mrkvom i đumbirom
Kefir
Priprema:
U tavi zagrijte maslinovo ulje te dodajte Botanica Ljutiku, Botanica Ružmarin i luk.
Kada luk pozlati, dodajte arborio rižu te pecite dok i ona ne poprimi zlatnu boju.
U međuvremenu ciklu narežite na četvrtine.
Kada je rižoto pozlatio dodajte ciklu i sok od cikle te promiješajte rižoto.
Kako rižoto bude upijao tekućinu tako dodavajte vodu u tavu.
Kušajte rižoto kako bi ste znali kada ste blizu al dente tvrdoće riže.
Kada je rižoto pri kraju, maknite ga s vatre te dodajte maslac i pecorino sir.
Minutu-dvije miješajte rižoto kako bi se svi sastojci dobro povezali.
Pustite rižoto da malo odstoji te ga onda servirajte na tanjur, dodajte feta sir te kefir za svježinu.
Za kraj dodajte Topp’d začin kao završni detalj te malo luka.
Dobar tek!
Također pogledajte
Tjestenina s gljivama
Pogledaj priču
BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 40 €
*vrijedi samo za dostave unutar EU
VIDI PROIZVODE