Menu
Jezik
hr
en
hr
de
it
Jezik
hr
en
hr
de
it
Naslovnica
Proizvodi
+
Svi proizvodi
Začini u rinfuzi
Suhi začini
Dehidrati
Začini za hranu
Liofilizirano voće
Proizvodi
Kokteli
Blog
Začini u rinfuzi
Suhi začini
Dehidrati
Začini za hranu
Liofilizirano voće
Pregled košarice
Začin
Tjestenina s gljivama
Sastojci:
200 gr integralne tjestenine
1 mladi luk
Pola režnja češnjaka
200 gr vrganja
100 ml bijelog vina po vašem izboru
1 jušna žlica
Botanica ljutike
Maslinovo ulje
Sol
Papar
Bosiljak
Lungić
Botanica
Virginia Steak začin
Botanica Timijan
Topp’d crumble s umakom od soje i wasabija
Postupak:
Stavite kuhati vodu za tjesteninu, te ju posolite.
U odvojenu wok tavu ulijte maslinovog ulja, te zagrijte.
Narežite mladi luk, češnjak i vrganje na sitno te dodajte u wok tavu, zajedno s
Botanica ljutik
om i
Botanica Timijan
Kada voda zakuha, dodajte tjesteninu te ju kuhajte onoliko koliko je označeno na kutiji. Vodu od tjestenine sačuvajte.
U wok dodajte bijelo vino i prokuhajte ga dok ne ispari. Dobro sve promiješajte te reducirajte da dobijete lijep umak.
U odvojenu tavu zagrijte i otopite maslac te dodajte Botanica
Virginia Steak začin
.
Kada se tava zagrije dodajte lungić te ga ispecite po želji - naša preporuka je medium done.
Pomiješajte tjesteninu zajedno sa vrganjima te servirajte na tanjur.
Dodajte lungić te ga dekorirajte bosiljkom i pospite
Topp’d crumble s umakom od soje i wasabija
Dobar tek!
Također pogledajte
Gallete sa ricottom i voćem
Pogledaj priču
BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 40 €
*vrijedi samo za dostave unutar EU
VIDI PROIZVODE