Začin

Tjestenina s gljivama

Sastojci:

 

Postupak:

  1. Stavite kuhati vodu za tjesteninu, te ju posolite.
  2. U odvojenu wok tavu ulijte maslinovog ulja, te zagrijte.
  3. Narežite mladi luk, češnjak i vrganje na sitno te dodajte u wok tavu, zajedno s Botanica ljutikom i Botanica Timijan
  4. Kada voda zakuha, dodajte tjesteninu te ju kuhajte onoliko koliko je označeno na kutiji. Vodu od tjestenine sačuvajte.
  5. U wok dodajte bijelo vino i prokuhajte ga dok ne ispari. Dobro sve promiješajte te reducirajte da dobijete lijep umak.
  6. U odvojenu tavu zagrijte i otopite maslac te dodajte Botanica Virginia Steak začin.
  7. Kada se tava zagrije dodajte lungić te ga ispecite po želji - naša preporuka je medium done.
  8. Pomiješajte tjesteninu zajedno sa vrganjima te servirajte na tanjur.
  9. Dodajte lungić te ga dekorirajte bosiljkom i pospite Topp’d crumble s umakom od soje i wasabija


Dobar tek!

Također pogledajte

Gallete sa ricottom i voćem

Pogledaj priču

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 300 kn

*vrijedi samo za dostave unutar EU

VIDI PROIZVODE