Začin

Cake pops

Sastojci:

  • 200g ostataka Victoria sponge biskvita ili nekog drugog po izboru
  • Pire od jedne pečene jabuke
  • Sok i korica jednog limuna
  • Prstohvat cimeta u prahu
  • 200g bijele cokolade 
  • Botanica dehidrirana jabuka za ukrašavanje

Postupak:

  1. Izmrviti ostatke biskvita zajedno sa limunom i cimetom te im postepeno dodavati pire od jabuka dok ne dobijemo kompaktnu smjesu za oblikovanje.
  2. Oblikovati kuglice i staviti ih u hladnjak na 30 min.
  3. U svaku kuglicu zabosti štapić koji je prethodno umočen u čokoladu.
  4. Kuglice sa štapićima umakati u otopljenu čokoladu i dekorirati sa Botanica dehidriranom jabukom

Također pogledajte

Kuhano vino

Pogledaj priču

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 40 €

*vrijedi samo za dostave unutar EU

VIDI PROIZVODE