Sastojak
4l vode zagrijati na 55°C u kotlu
Alkohol
doliti 9l kvalitetnog crnog vina
Sastojak
dodati 1,5 kg šećera / 1 kg šećera i 300 g meda
Stir
miješati dok se šećer ne rastopi
Sok
3 naranče iscijediti u kotao i ubaciti iscijeđene polovice
3 limuna iscijediti u kotao i ubaciti iscijeđene polovice
Sastojak
dodati 4 žlicice Red Hot Ginger Tea by Kofer.
Sastojak
dodati 1 jušnu žličicu Botanica klinčića
dodati 3-4 jušne žlice Botanica Mulled wine mix-a
dodati 4-5 štapića Botanica cassia vera
Sok
uliti pola litre soka od naranče
Stir
umiješati sve i ostaviti sat vremena da odstoji
Strain
cjedilom pokupiti sve prethodno ubačene sastojke
Alkohol
uliti 1 L Hendrick's gina i pojačati temperaturu na 70 stupnjeva
Sastojak
dodati 2-3 vrećice smrznutog šumskog voća
Ekstra
*recept je rađen za kotao od 15 litara, za drugačiju litražu proporcionalno prilagodite recept