Sastojak
2 l vode zagrijati na 55°C u kotlu
Sastojak
dodati 1,5 kg šećera / 1 kg šećera i 300 g meda
Stir
miješati dok se šećer ne rastopi
Alkohol
doliti 9l kvalitetnog bijelog vina
Sok
3 naranče iscijediti u kotao i ubaciti iscijeđene polovice
4 limuna iscijediti u kotao i ubaciti iscijeđene polovice
Sastojak
dodati 3-4 jušne žlice Grandma's baked Apple Tea by Kofer.
Sastojak
dodati 15 Botanica klinčica
dodati 3-4 jušne žlice Botanica mulled wine mix
Stir
umiješati sve i ostaviti sat vremena da odstoji
Strain
cjedilom pokupiti sve prethodno ubačene sastojke
Alkohol
uliti 0,7l Monkey Shoulder whisky-ja i pojačati temperaturu na 70°C
Ekstra
recept je rađen za kotao od 15 litara, za drugačiju litražu proporcionalno prilagodite recept