Recepti

Jadran Whiskey Sour

by: Karlo Kelvišer

Okus

sweet and sour

Jačina

Kompleksnost

5 / 10

Alkoholna baza

whiskey

Alkohol

Alkohol
uliti 45 ml Woodford reserve bourbon u shaker

Sirup

Sirup
dodati 20 ml javorov syrup

Sok

Sok
dodati 25 ml svježeg soka od limuna
15 ml svježeg soka od naranče

Bitter

Bitter
2 dsh Angostura aromatic bitters
1 dsh Angostura orange bitters

Led

Led
dodati led

Shake

Shake
dobro protresti

Strain

Strain
procijediti u čašu

Čaša

Čaša
Tumbler čaša

Servirati

Servirati
pomoću brenera karamelizirati koncentriranu fruktozu u naranči

Ekstra

Ekstra
pomoću raspršivača raspršiti par puta Amaretto na koktel kako bi se oslobodila aroma
Također pogledajte

Garibaldinho

Pogledaj recept

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 300 kn

*vrijedi samo za dostave unutar EU

VIDI PROIZVODE